اوندینه (۲۰۲۰)
اوندینه (۲۰۲۰)

اوندینه (2020)

برنده جوایز فیپرشی و بهترین بازیگر زن (پائولا بیر) از جشنواره برلین 2020
کارگردان : کریستیان پتسولد
فیلم‌نامه‌نویس: کریستیان پتسولد
بازیگران: پائولا بیر، فرانتس روگوفسکی و...
سایر عوامل: هانس فرام (مدیر فیلم‌برداری)، بِتینا بولِر (تدوینگر)
ژانر : درام، فانتزی، معمایی
محصول : آلمان، فرانسه
زبان : آلمانی، انگلیسی، اسپانیایی
مدت زمان : 91 دقیقه
خلاصه داستان :

اوندینه مورخی است که در برنامه توسعه شهری برلین کار می‌کند؛ اما زمانی که مرد زندگی‌اش او را ترک می‌کند، اسطوره‌ای کهن وی را تسخیر می‌کنند. اوندینه باید مرد خائن را بکشد و به آب بازگردد.

  نوشته‌های منتقدان حسین معززی‌نیا: «اوندینه» همه شرایط ممکن برای دست کم گرفته شدن را دارد. از طرفی فیلمی بازیگوش و هپروتی است و نمی‌تواند توجه جنبش‌های دفاع از انواع اقلیت‌ها را به خودش جلب کند. از طرف دیگر با روایت ساده، با داستان محدود و کوچکش، می‌تواند تماشاگر عادی را دچار این اشتباه کند که با فیلمی ساده و کوچک طرف است؛ اما این فیلمی غنی، پیچیده و چندلایه است که خوش‌بختانه درباره منازعات مد روز نیست... مطالعه نقد کامل   شهرزاد امیرشاه‌کرمی: پتسولد در «اوندینه» نه‌تنها در روایت که در فرم بصری و طراحی صحنه نیز بغایت کمینه‌گراست. دوربین در اندک مواردی و بنا به لزوم حرکت می‌کند و صحنه عمدتاً با حداقل اشیا پر شده است. آپارتمان اوندینه با رنگ‌های آبی و سفید فضایی سرد و خالی را به بیننده القا می‌کند. (شماره ۵ نشریه «فیلم‌کاو»، زمستان ۱۳۹۹)

امتیازهای منتقدان

حسین معززی‌نیا
شهرزاد امیرشاه‌کرمی

میانگین

۸۰ bigtheme

 

نوشته‌های منتقدان

حسین معززی‌نیا: «اوندینه» همه شرایط ممکن برای دست کم گرفته شدن را دارد. از طرفی فیلمی بازیگوش و هپروتی است و نمی‌تواند توجه جنبش‌های دفاع از انواع اقلیت‌ها را به خودش جلب کند. از طرف دیگر با روایت ساده، با داستان محدود و کوچکش، می‌تواند تماشاگر عادی را دچار این اشتباه کند که با فیلمی ساده و کوچک طرف است؛ اما این فیلمی غنی، پیچیده و چندلایه است که خوش‌بختانه درباره منازعات مد روز نیست… مطالعه نقد کامل

 

شهرزاد امیرشاه‌کرمی: پتسولد در «اوندینه» نه‌تنها در روایت که در فرم بصری و طراحی صحنه نیز بغایت کمینه‌گراست. دوربین در اندک مواردی و بنا به لزوم حرکت می‌کند و صحنه عمدتاً با حداقل اشیا پر شده است. آپارتمان اوندینه با رنگ‌های آبی و سفید فضایی سرد و خالی را به بیننده القا می‌کند. (شماره ۵ نشریه «فیلم‌کاو»، زمستان ۱۳۹۹)

نظرات خوانندگان۰
منتقدان فارسی‌زبان
شب
روز